„Academia Ta – Afterschool”

  • 15 Septembrie 2014 17:07
„Academia Ta – Afterschool”

Un program dedicat copiilor, care să-i ajute la temele pentru acasă sau sa-și petreacă interesant timpul liber după lecții, a fost lansat la Centru republican Artico din capitală.În cadrul proiectului „Academia Ta – Afterschool”, copiii sunt ghidați în pregătirea temelor pentru acasă, își pot petrece timpul productiv, participând la diverse ateliere,…

Un program dedicat copiilor, care să-i ajute la temele pentru acasă sau sa-și petreacă interesant timpul liber după lecții, a fost lansat la Centru republican Artico din capitală.

În cadrul proiectului „Academia Ta – Afterschool”, copiii sunt ghidați în pregătirea temelor pentru acasă, își pot petrece timpul productiv, participând la diverse ateliere, precum cel de muzică, teatru, pictură, robotică și alte activități interesante.

O nouă metodă propusă de specialiștii centrului este Art Terapia. Ludmila Botnar, autoarea proiectului susține că audierea muzicii clasice în timpul activităților are un efect pozitiv asupra copilului:

În egală măsură, de serviciile centrului pot beneficia și copiii cu necesități speciale.

Mai nou, proiectul propune și ședințe de îndrumare pentru părinți, în vederea consultării și soluționării unor probleme ce țin de educarea copilului.

Elena Munteanu este învățătoare la clasele primare și îi ajută pe copiii în pregătirea temelor pentru acasă. Încearcă să le capteze atenția prin mici pauze cu jocuri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău