Vlad Țurcanu: Se pare că Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat

  • 16 Martie 2017 12:38
Vlad Țurcanu: Se pare că Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat

Eduard Grama n-a intrat, se pare, până la urmă în grațiile Partidului Democrat, a declarat la Radio Chișinău analistul Vlad Țurcanu, comentând reținerea ministrului Agriculturii în dosarul de înstrăinare a unor terenuri. Ținând cont de faptul că Eduard Grama provine din ultimele două guverne conduse de liberal-democrați, putem constata că transfugii din alte partide nu beneficiază de o susținere totală în PD, a opinat Vlad Țurcanu.

Totodată, acest caz poate fi considerat ca fiind unul de justiție selectivă, deoarece în situații similare în municipiul Chișinău nu s-a procedat la fel, a mai declarat Vlad Țurcanu în emisiunea Ora de vârf.

”Chiar dacă Procuratura anticorupție acționează în conformitate cu legea pentru a combate ilegalitățile, trebuie să admitem că avem un sentiment pregnant că, totuși, justiția este selectivă. Și pentru că în alte situații nu s-a procedat la fel. În Chișinău, au existat sute de decizii ale instanțelor de judecată, prin care, de exemplu, averea Primăriei a fost înstrăinată și n-am văzut prea multe procese cu implicarea unor funcționari municipali”, susține comentatorul.

”Din punct de vedere politic, se pare că dl. Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat, el provenind din guvernele anterioare, conduse de Chiril Gaburici și Valeriu Streleț. Constatăm, așadar, că transfugii din alte partide nu beneficiază de o susținere sută la sută în interiorul Partidului Democrat”, a conchis Vlad Turcanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chişinău
-1 °C
Ceață
Umiditate:92 %
Vint:1,44 m/s
Dum
-7 °C
Lun
-6 °C
Mar
-9 °C
Mie
-7 °C
Joi
-8 °C

Curs oficial BNM 20 Ianuarie 2018

MDL RATĂ TREND
EUR 20.7184 -0.0000
USD 16.9234 -0.0000
RON 4.4553 -0.0000
UAH 0.5879 -0.0000
RUB 0.2988 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău