Vlad Țurcanu: Se pare că Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat

  • 16 Martie 2017 12:38
Vlad Țurcanu: Se pare că Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat

Eduard Grama n-a intrat, se pare, până la urmă în grațiile Partidului Democrat, a declarat la Radio Chișinău analistul Vlad Țurcanu, comentând reținerea ministrului Agriculturii în dosarul de înstrăinare a unor terenuri. Ținând cont de faptul că Eduard Grama provine din ultimele două guverne conduse de liberal-democrați, putem constata că transfugii din alte partide nu beneficiază de o susținere totală în PD, a opinat Vlad Țurcanu.

Totodată, acest caz poate fi considerat ca fiind unul de justiție selectivă, deoarece în situații similare în municipiul Chișinău nu s-a procedat la fel, a mai declarat Vlad Țurcanu în emisiunea Ora de vârf.

”Chiar dacă Procuratura anticorupție acționează în conformitate cu legea pentru a combate ilegalitățile, trebuie să admitem că avem un sentiment pregnant că, totuși, justiția este selectivă. Și pentru că în alte situații nu s-a procedat la fel. În Chișinău, au existat sute de decizii ale instanțelor de judecată, prin care, de exemplu, averea Primăriei a fost înstrăinată și n-am văzut prea multe procese cu implicarea unor funcționari municipali”, susține comentatorul.

”Din punct de vedere politic, se pare că dl. Eduard Grama n-a intrat până la urmă în grațiile Partidului Democrat, el provenind din guvernele anterioare, conduse de Chiril Gaburici și Valeriu Streleț. Constatăm, așadar, că transfugii din alte partide nu beneficiază de o susținere sută la sută în interiorul Partidului Democrat”, a conchis Vlad Turcanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chişinău
1 °C
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:2,6 m/s
Joi
-6 °C
Vin
-5 °C
Sâm
-3 °C
Dum
0 °C
Lun
5 °C

Curs oficial BNM 21 Martie 2018

MDL RATĂ TREND
EUR 20.3339 0.0753
USD 16.5343 0.0432
RON 4.3576 0.0162
UAH 0.6284 0.0050
RUB 0.2862 0.0015
Arhivă Radio Chișinău